fundraising

DE PARTNERS

Local World

Local World is een bureau voor communicatieprojecten. Ook ontwikkelt en realiseert Local World mediaconcepten. Van boeken tot tentoonstellingen tot televisieprogramma's tot evenementen. Veelal grote projecten, vaak multimediaal. Uitgangspunt bij alle projecten is dat ze moeten aansluiten bij een daadwerkelijke behoefte bij de doelgroep. Kortom, Local World is een klein bedrijf dat in staat is om grote en vooral grootse projecten van de grond te krijgen. Kenmerkend hierbij is de creatieve invalshoek in combinatie met een hoge mate van realisme.

 

Businessonstage

Regisseurs van verandering. Voor creatieve bijeenkomsten. Businessonstage verbindt mensen, brengt mensen in beweging, genereert ideeën, veroorzaakt plezier.

 

Support Actie

De SupportActie is een nationale loterij waarmee Nederlandse verenigingen, organisaties, goede doelen, stichtingen en instellingen fondsen kunnen werven. Door de verkoop van loten aan Supporters, genereren de deelnemende organisaties extra inkomsten, waarmee zijn hun doelstellingen kunnen behalen! Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% rechtstreeks naar de organisatie die door de Supporter gesteund wordt. Elk kwartaal vindt er een trekking van de loterij plaats.

 
plaatje plaatje plaatje