fundraising

DE PROJECTEN

VenteFundraising heeft sinds de oprichting in 2008 voor diverse organisaties fondsen- en/of donateurwervingstrajecten begeleid en uitgevoerd:

 

Advies en fondsenaanvraag voor drie projecten van de Koninklijke Visio, een instelling voor visueel gehandicapten, in het kader van hun 100 jarig bestaan.

 

Projectontwikkeling en fondsenaanvraag voor de theaterstukken 'Verborgen Buren' en 'Water bij de Wibaut community art projecten van het Badhuistheater te Amsterdam. Professionaliseringsaanvraag van het Badhuistheater te Amsterdam.

 

Advies- en projectontwikkeling van bedrijfsevenementen voor duurzaam ondernemen t.b.v. het Dolphinfund te Leiden.

 

Fondsenaanvraag voor 'The White Flag', een documentaire van het productiebedrijf OJTV.

 

Fondsenaanvraag voor een natuurspeeltuin in Park Frankendael te Amsterdam.

 

Advies voor de 2+ theaterproductie 'Twee Turven Hoog'.

 

Advies en begeleiding fondsenaanvraag voor de restauratie van en het ontwikkelen van een educatief programma in Ford Herwijnen (GeoFort), in opzet te vergelijken met het Nemo in Amsterdam.

 

Het opzetten van het Hart Research Instituut Nederland, dat zich inzet voor de continuering en stimulering van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van hart- en vaatziekten.

 

Advies en fondsenaanvraag t.b.v. het project 'Attentie opname…' van Jellinek Activering (onderdeel van Arkin) te Amsterdam.

 

Subsidieaanvraag voor Park Frankendael in het kader van de heropening van het park.

 

Bestuurlijk adviseur fondsenwerving van Evean Korthagenhuis, een verzorgingshuis voor ouderen.

 

Een eigen project van VenteFundraising is de 'Club Supportactie'. De Club Supporactie heeft als doel met de verkoop van scherp geprijsde producten en diensten via internet het verenigingsleven te steunen. Via deze verkopen genereren verenigingen extra inkomsten.

 
plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje